M: +31 (0)6 50 69 56 65

contactme@conchitaboon.nl

Testimonials


Wie kunnen beter inzicht geven in mijn ‘werking’ dan mijn klanten? Hieronder volgen een aantal omschrijvingen. In eerste instantie anoniem om de privacy te waarborgen. Wilt u graag met een van de schrijvers van gedachte wisselen? Neem contact met me op dan arrangeer ik voor u contact.


“... Samenwerken met jou is altijd een feest. Wat je doet en zegt raakt en inspireert me. Is het niet vandaag dan wel morgen. Je aanpak is altijd verrassend en creatief. Ik merk dat je heel veel ervaring hebt en dat je die ook makkelijk inzet. Daarbij laat je het hele wezen van een mens, een team of een organisatie meedoen. Alle zintuigen worden benut om te leren en te groeien. Ik vind het zo mooi dat je altijd bereid bent te werken met “wat er is”. Of dat nu plezier is, of uitdaging, of weerstand, of crisis. Je legt contact met de ander(en) en zoekt met hen samen naar wat er wil gebeuren. ...”


“... Ik vind het bijzondere aan jou dat jouw aanpak en denkwijze van Porter tot Zen gaat en van stimuleren tot zelfonderzoek tot directief. Je kent de bedrijfswereld en hoe het daar aan toe gaan, én je kent de spirituele en innerlijke wereld. In een gesprek met jou kan alles aan de orde komen. ...”


“... Conchita zet iets in gang. Heeft een werkwijze die helpt om de emotionele onderstromen in kaart te brengen. Waar deze stromen buiten de aandacht vallen, gaan ze vaak tegen je werken en de business hinderen (lees “De prooi”, dan zie je hoe dergelijke ongeadresseerde onderstromen een wereldbank naar de afgrond hebben gebracht). Conchita helpt niet alleen ze te herkennen, maar ook bespreekbaar te maken. Dat haalt de angel eruit en geeft ruimte aan de business zoals die bedoeld was. ...”


“... Hoe ze het doet weet ik niet, maar Conchita zorgt er voor dat ik me er van bewust ben dat ik minder moet duwen en soms meer mag afwachten wat er op me af gaat komen. Dat geeft me veel meer rust, daardoor word ik niet alleen bewuster in mijn leven maar ook effectiever. Ik ben er van overtuigd dat ze bij andere mensen hele andere dingen bewerkstelligt, afhankelijk van datgene wat er bij die persoon speelt. Haar methoden zijn niet conventioneel, ze haalt haar wijsheid uit de hele wereld, dat spreekt mij aan. Als coach is ze soms confronterend, altijd vol compassie. Als persoon spreekt ze mij aan door de manier waarop ze naar het leven kijkt, het gevoel dat ze niet over mij oordeelt en haar humor. ...”


“... Bij jou gelukkig geen trainershocus-pocus en afgedragen succesformules met testjes en scorelijstjes. Maar een aanpak die altijd eerlijk, eenvoudig en helder overkomt. Daardoor voel ik me enorm gerespecteerd en ben bereid te doen wat nodig is. Voor mezelf, mijn organisatie of mijn medemensen. ...”


“... Jouw coaching ervaar ik als een bijzondere mix van ratio en intuïtie. De ratio-kant werkt confronterend. Je benoemt een bepaald gedrag en maakt (soms zelfs tussen neus en lippen door) een opmerking over wat je ziet. Dat veroorzaakt altijd (in mezelf) een schok, maar werkt dan wel verhelderend. Met de intuïtieve kant verras je me steeds door de hoeveelheid verschillende “instrumenten” die je tot je beschikking hebt. ...”


“... Je straalt enerzijds een rust en weten uit en anderzijds ben je zelf voortdurend op zoek naar nieuwe manieren en inzichten om aan je repertoire toe te voegen. ...”


“... In de eerste groepsbijeenkomst wist je direct de juiste snaar bij iedereen te raken. We moesten allemaal uit onze comfortzone, en wat hebben we gestretcht! Echt goed! ...”