M: +31 (0)6 50 69 56 65

contactme@conchitaboon.nl

Testimonials


Klanten aan het woord. Om te beginnen anoniem. Bent u geïnteresseerd in een specifiek verhaal, neem dan contact op. Kan ik u meer over het betreffende traject vertellen en u eventueel in contact brengen met de schrijver.


“... Ik kom bij Conchita op momenten dat ik niet duidelijk voor ogen heb welke stappen ik moet nemen in mijn leven. Ze helpt mij helder te krijgen wat mijn levensweg is. Met haar kan ik makkelijker in contact komen met mijn eigen wijsheid. Ze bekijkt mijn verhaal vanuit een andere, verfrissende en soms verrassende hoek. Ze confronteert en inspireert en stroomlijnt mijn gedachten zodat ik weer verder kan. ... “


“... Conchita houdt je een spiegel voor en dwingt je náár jezelf te kijken en ín jezelf te kijken. Ze doet dit op een plezierige manier terwijl er tegelijkertijd geen ontkomen aan is. Daardoor is het heel effectief om jezelf en in het bijzonder je onzekerheden en je preferente gedrag te leren kennen. Ik heb hier heel veel aan gehad en heb er nog steeds voordeel van. ...”


“... Conchita heeft me geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en op dat gevoel daar diep in mijn buik. Door haar wijze vragen leidt ze me tot persoonlijke inzichten die mijn leven een stuk rijker en bewuster hebben gemaakt. Zij weet telkens weer voor mij de juiste mix te vinden van spiritualiteit en no-nonsens. Zij weet als geen ander je te coachen naar de weg die je eigenlijk al voor je zag liggen, maar waarvan je nog niet wist dat je er over heen kon. ...”


“... Je hebt mijzelf laten zien wat mijn levensessentie is. Je hebt mij geholpen de accenten op mijn kwaliteiten te leggen in plaats van op mijn verbeterpunten. Daarmee laat je mij het best tot mijn recht komen, wat uiteindelijk bijdraagt aan het doel waarvoor ik hier ben. Dat heeft mij als persoon dankbaarheid, tevredenheid, acceptatie, vrijheid, liefde, geluk en meer levensenergie gegeven. Wat jou in mijn optiek onderscheidt van andere coaches is dat je het mij allemaal zelf laat inzien, ervaren en doen. Je legt mij niet iets op of in de mond. ...”


“...

- je kijkt en ziet 

- voelt en weet

  1. -haalt weg wat teveel is, er niet toe doet,  althans niet voor dat moment

- maakt helder zodat ik zelf kan zien

  1. -alsof je een raam schoon hebt gemaakt

  om te zijn, nu

- waardoor ruimte ontstaat

- energie kan bundelen

- kracht wordt voelbaar

- alsof ik het altijd al wist

- niet als ‘o ja’, maar geleidelijk

- als een proces

- naar de bron

- Ik

  1. -dank je.

...”


“... Ik beleef je als een betrokken mens, een vrouw met een eigen levenspad, waarin je jezelf inzet om daar licht op te laten schijnen. Je scheidt je eigen levenspad goed van dat van anderen, zonder projecties, met welgemeende interesse en verdieping. Mij doet dat goed, want dan is het zuiver. Op zoek naar zuiver geluid. ...”


“... Je kwaliteit zit hem in het heel relativerend aanwezig zijn. Je bent realistisch en spiegelend. Vooral wanneer ik te veel in het hoofd ga en het contact verlies. Je bent er geweest op de momenten dat ik het echt nodig had en hebt me verschillende keren uit de paniek weer in contact gebracht. Met je inzichten vanuit de astrologie spiegel je mij belangrijke stukken van mijzelf. ...”