M: +31 (0)6 50 69 56 65

contactme@conchitaboon.nl

Services


Levenskunst gaat vaak over vreugde brengen en onzekerheid/verdriet/pijn wegnemen. Knopen ontwarren en helderheid creëren. Zingeving en bezieling zitten regelmatig “verstopt” onder allerlei ervaringen in het leven. In persoonlijke trajecten gaan we dan ook op zoek naar de kern van dat wat tegenhoudt voluit te leven en te zijn. Om dat punt te bereiken maak ik gebruik van vele werkvormen waarvan er hieronder een paar zijn genoemd. Wilt u er meer over weten, neem dan contact met me op. Ook werk ik regelmatig samen met specialisten op aanvullend gebied, om precies dat te doen wat nodig is om u verder te helpen.


Bezielende gesprekken

Gesprekken van mens tot mens en van hart tot hart. Aan een bureau, aan tafel, in het bos, aan het strand... Gewoon daar waar u past. U wordt écht gehoord, én aangespoord tot naar uzelf te luisteren. Samen zoeken we  naar oplossingen voor stagnatie, naar het vrijmaken van de levensenergie.


Astrologie

Ik gebruik de horoscoop om bezieling en bestemming te onderzoeken en te kijken wat op een gegeven moment nou precies aan de orde is in het leven. Het gaat hier dus niet over voorspellen: astrologie kan aangeven dat er een levensgebied wordt aangeraakt, maar niet hoe ú er mee om zult gaan. Astrologie is ook zeer geschikt om meer inzicht te krijgen in relaties, bijvoorbeeld  tussen ouder en kind of tussen levens- of werkpartners. Deze vorm geeft inzicht in de verschillen en de overeenkomsten tussen mensen.


Craniosacraal Therapie en Somato Emotional Release

Een zeer subtiele manier van aanraking die diepgaande werking heeft op in het lichaam opgeslagen spanningen, herinneringen en trauma. Terwijl het tegelijkertijd zacht en ontspannend is. Een mooie manier om of alleen te ontspannen, of om inzichten te verkrijgen en diepe pijn te verwerken.


Soundhealing en stemexpressie

Door middel van stem en klank tot uw kern komen. En de de eigen unieke en authentieke stem te laten horen. Letterlijk of in overdrachtelijke zin. Veel pijn is niet in woorden te vangen, maar wél in geluid en klank. Het kan zeer helend zijn iets te laten horen als je het niet kunt verwoorden. Soms ben ik degene die de klank maakt. Andere keren doen we dat samen.


Space clearing en Personal clearing

Werk- of leefomgevingen hebben er veel baat bij als ze niet alleen fysiek worden schoongemaakt, maar ook energetisch worden gezuiverd. Emoties, bepaalde aarde-energieën en electrostress hebben veel invloed op het welzijn van mens en dier. Clearing zorgt dat vitale levensenergie weer gaat stromen.


Retraites voor Persoonlijke Groei

Regelmatig organiseer ik mini-sabbaticals van een (mid)week. In een kleine groep (4-8 personen) is er ruimte voor onderzoek, verdieping en herijking van het eigen leven. Interessant als u op een  kruispunt in het leven staat, waarop alleen door diep naar binnen te luisteren een juiste beslissing genomen kan worden.