M: +31 (0)6 50 69 56 65

contactme@conchitaboon.nl

About


Ik ben Conchita Boon, geboren in het nuchtere Noord Holland. En mijn hele leven al op onderzoek naar hoe mensen nou in elkaar zitten. Wat ze drijft en wat ze belemmert. Vrouwen en Mannen. Individuen en Groepen. Woorden en Stilte. Wijsheid en Kennis. Ratio en Intuïtie. Liefde en Angst. Overeenkomsten en Verschillen. “Being” en “Doing”.... En altijd weer was mijn hoofdthema: hoe creëer je balans tussen die polen?


Ik studeerde bij leraren uit alle hoeken van de wereld. Toegepaste (organisatie) psychologie, communicatie, bedrijfskunde, spiritualiteit, astrologie, sjamanisme, klank, meditatie, intuïtieve ontwikkeling en diverse holistische healingvormen....


Sinds 1986 werk ik in mijn eigen onderneming. Speciaal gericht op de mens-aspecten van organisaties in verandering. Ik begeleidde heel veel veranderingsprocessen in management-teams, afdelingen en bedrijven. Vaak met diepgaande emotionele beladingen. Veranderen is voor veel mensen een moeizaam traject, maar het leidt vrijwel altijd tot nieuwe groei en bloei.


Naast het zakelijke werkte ik met mensen individueel. De niet-conventionele aanpak leek me niet geschikt voor de zakelijke wereld. Maar net zoals ik ontdekte dat het niet uit maakt of ik werk met mensen uit de zakelijke dienstverlening, de zorg of het onderwijs, merk ik meer en meer dat mijn twee “werelden” samen beginnen te vloeien. Nu is de tijd rijp ze echt samen te voegen in één beeld naar buiten.


Mijn persoonlijke bezieling? Mensen inspireren, “lantaarntjes aansteken”, pijn leren loslaten en laten oplossen. Bewustzijn verruimen en groeien. Zowel in de zakelijke als de persoonlijke wereld van de mensen die ik ontmoet. Balans brengen tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Evenwicht vinden in een sterk veranderende wereld die schreeuwt om een nieuwe vorm. En synergie tussen mensen laten ontstaan, waarbij niet alleen persoonlijk succes maar ook de collectiviteit een belangrijke waarde is.


Nieuwsgierig geworden? Ik ontmoet u graag!